Logo

Yoga Studio Etten

Aandacht voor jezelf

Shantala babymassage

In twee bijeenkomsten leer je je kindje masseren volgens de uit India afkomstige Shantala babymassage.

Jouw baby een massage geven is een perfecte manier om je kindje te laten ontspannen. Het is niet alleen lekker ontspannend, maar de massage helpt de spierontwikkeling, de door- bloeding van de huid en stimuleert de zintuigen van je baby. Daarnaast versterkt het de band tussen moeder en kind.

Shantala babymassage

Babyyoga

Eventueel kun je in een derde les voetreflexmassage leren voor als je kindje verkouden is. Verder leer je deze les extra yogaoefeningetjes, altijd leuk en leerzaam om te doen en handig als je even niet voldoende tijd hebt om te masseren. Baby’s genieten en profiteren van de positieve effecten van aanraken, bewegen, ritme en ontspanning.
Bel of mail voor de mogelijkheden.

Ervaring

"Toen mijn dochtertje Roos 6 weken was ben ik bij Sandra een cursus babymassage begonnen. Sandra nam alle tijd voor uitleg en doordat de lessen individueel zijn konden zowel Roos als ik ons goed ontspannen. Stap voor stap leerde ik de techniek door eerst op een pop te oefenen, en vervolgens op Roos. Hier ging ik thuis weer mee aan de slag en werd er ook steeds handiger in.

Nu ben ik weer aan het werk, maar maken we vaak tijd voor de massage. Roos begrijpt de routine helemaal en we worden er allebei heerlijk ontspannen van. Ik vind het een hele fijne manier om op deze manier met m'n kindje bezig te zijn en merk dat Roos het ook heel prettig vindt."